Η Εταιρεία
ksf-brand-logo
ixthioskala-tn
Η εταιρεία μας στην ιχθυόσκαλα Καλύμνου

Τα τελευταία χρόνια δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην εξωστρέφεια των Ελληνικών προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας και στην ανάδειξη της Ελληνικής γαστρονομίας, στόχοι που μπορούν να επιτευχθούν και μέσω δράσεων που σχετίζονται με την τουριστική δραστηριότητα στη χώρα μας.

Αφορμή για όλα αυτά στάθηκε η ίδρυση της συνεταιριστικής Καλύμνου «Παναγία Υπαπαντή», στον χώρο του συσκευαστηρίου της ιχθυόσκαλας Καλύμνου, αποτελούμενη από τις συζύγους των αλιέων της Καλύμνου.

Όλοι εμείς στην K.S.F. φροντίζουμε να έχετε στο πιάτο σας προϊόντα μοναδικά, και πάντα με τον αυστηρό έλεγχο διασφάλισης ποιότητας για κάθε ένα από αυτά.

Για τον λόγο αυτό υπήρξε ειδική εκπαίδευση από καταξιωμένους Ιταλούς ειδικούς στον χώρο της μεταποίησης και επεξεργασίας αλιευμάτων, ώστε να φτάσει σήμερα η εταιρεία μας να παράγει έως και 18 διαφορετικά προϊόντα, διατηρώντας πάντα τα ασφαλέστερα πρότυπα παρασκευής, συσκευασίας, αποθήκευσης που απαιτούνται για να φτάνει στον τελικό καταναλωτή, προϊόντα υψηλής προστιθέμενης αξίας, υψηλής ποιοτικής και διατροφικής αξίας τροφίμων, με πρώτη ύλη από αλιεύματα τοπικά των ψαράδων μας και διατηρώντας την μοναδικότητα των προϊόντων μας.

Σκοπός όλων αυτών είναι η προώθηση και διάδοση της αλιείας στην χώρα μας και της αξιοποίησης των αλιευτικών προϊόντων της καθώς και να προβάλει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της αλιευτικής παραγωγής μας στη διεθνή αγορά τροφίμων αλλά και τη διεθνή τουριστική αγορά.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΛΥΜΝΟΥ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΠΑΠΑΝΤΗ»
ΑΦΜ: 998393475 • ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Δ.00125 • ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΤΗΡΙΟΥ ΕΦΕΤ: 11.A.116