Φιλέτο Παστής Παλαμίδας σε λάδι
fileto pastis palamidas se ladi
    συσκευασία / κιβώτιο κιβώτια / παλέτα
Jar 150 gr - 5,28 oz 34 118
Hotel & Restaurant
Tin 1 kgr - 32,15 oz   600
Διατηρείται στο ψυγείο στους 4-6 °C για 6 μήνες ή 7 ημέρες αφού ανοιχθεί η συσκευασία του

Φιλέτο Παστής Παλαμίδας σε λάδιshield-quality-control

Katsuwonus pelamis
Μέγιστος μήκος : 1.08 m | Μέγιστο δημοσιευμένο βάρος : 4.5 kgr | Εύρος βάθους που συναντάται : 0 - 260 m

Τις ψαρεύουν με συρτή στα γύρω ερημόνησα της Καλύμνου τα μικρά παράκτια σκάφη και την ίδια μέρα τα παραδίνουν στο συσκευαστήριο μας, οι γυναίκες των ψαράδων τις πλένουν, τις φιλετάρουν, αφαιρούν το δέρμα, τις παστώνουν με φυσικό αλάτι, τις καπνίζουν με άρωμα από (θυμάρι, θρούμπη, ρίγανη, προϊόντα από τα βουνά της Καλύμνου) και στην συνέχεια τις συσκευάζουν σε γυάλινα βάζα που σφραγίζονται με την μέθοδο vacuum για την μέγιστη εξσφάλιση διατήρησης της ανώτερης ποιότητας του προϊόντος.